Přeskočit na hlavní obsah

Veselé velikonoce

O
tom, že jsme pro Vás připravili webináře zdarma, jsme Vás již informovali. Nyní bychom Vám ale chtěli více představit naše nové online školení.

Ocitáme se totiž v době změn, v době, která nás v podstatě ze dne na den donutila se přeorientovat na jiný způsob jednání, chování i žití. Tato doba s sebou ale nese i mnoho možností, a to - mimo jiné, i v osobním rozvoji.

My jsme se rozhodli, že tuto možnost, jak se říká, chytneme za pačesy a v podstatě přes noc jsme naše standardní školení přetvořili do online kurzů, které stále pilujeme a ladíme. V tuto chvíli jsme si řekli, že Vám budeme postupně přinášet i školení, které se netýká jen světa veřejných zakázek. Pokud  máte představu o konkrétním tématu, ve kterém byste se chtěli například osobně vzdělat, nebo Vás tento okruh prostě jen zajímá a chtěli byste se dozvědět více informací, napište nám Váš tip do komentářů, nebo si nás dohledejte na Instagramu a piště nám do zpráv, co Vám v našich kurzech třeba chybí :)

My se nad každým Vaším nápadem zamyslíme a pokud to bude alespoň trochu v našich silách, pokusíme se kurz vytvořit.

Nové kurzy si můžete prohlédnout v naší sekci vzdělávání ZDE.

Náš instagram @otidea_vzdelavani

Za celou společnost bych Vám tedy ráda popřála veselé Velikonoce a doufám, že tyto nadcházející sváteční dny využijete k odpočinku a načerpání nových sil. V této době je třeba zůstat pozitivně naladěni, proto doufáme, že si velikonoční svátky jak se patří užijete :)

Tak veselou pomlázku všem! :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Digitální akademie OTIDEA získala AKREDITACI MV ČR.

 Malý krok pro člověka, ale velký skok pro lidstvo. Tak zhruba těmito slovy by se daly popsat naše dnešní pocity, když jsme se dozvěděli, že naše akademie získala AKREDITACI MV ČR. Je to pro nás skvělá zpráva, protože mnozí z Vás, jež jste o akademii měli zájem, ale nemohli jste se jí zúčastnit přesně právě proto, že neměla akreditaci, se nyní již můžete volně vzdělávat v oboru veřejných zakázek.  Pokud tedy své zaměstnance posíláte vzdělávat se výhradně na akreditované kurzy, je to skvělá zpráva i pro Vás, protože naše Digitální akademie je distanční a od zakoupení je studentovi zpřístupněna po dobu 4 měsíců, takže se může vzdělávat kdykoli a kdekoli :) Chcete se na naší akademii podívat blíže? Tak klikněte na  DIGITÁLNÍ AKADEMIE OTIDEA . Zajímá Vás snad ještě víc informací o naší akademii? Podívejte se na  WEB AKADEMIE .

Nový ceník ZADAVATEL.CZ

 Akademie OTIDEA Minulý týden jsme spustili nový projekt - Akademii OTIDEA. Jedná se o soubor výukových videí - webinářů, ke kterým jsme přidali vzorové dokumenty, testy a prezentace ke stažení. Více informací o akademii jsme sjednotili do jednoho webu Akademie . Pokud se chcete podívat přímo na naší akademii, pojďte se podívat  SEM.